Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč!

SŮL DO KOUPELE Z MRTVÉHO MOŘE 200g

Sůl do koupele z Mrtvého moře působí blahodárně při projevech lupénky a jiných kožních problémech

Skladem
Kód: 17028
65 Kč / ks
Kategorie: DROBNÉ DÁRKY
Typ balení: Produkt
Typ dárku: Péče o tělo
Balení: 200 g

Sůl do koupele z Mrtvého moře obsahuje vysoký podíl solí hořčíku, draslíku a sodíku. Toto jedinečné složení působí blahodárně při projevech lupénky i jiných kožních problémech. Koupel také uvolňuje napětí a únavu svalů a kloubů. Aktivní látky: 21 minerálů pro uvolnění, očištění a výživu pleti a aktivaci metabolismu (hořčík, draslík, zinek, vápník,...).

 

Použití: 

1) Therapeutická solná koupel (solanka) - při lupénce, ekzémech apod. vsypte cca 200 g soli do horké vody a připravte koupel s vysokou koncentrací soli (solankou) pro hluboké pročištění a ošetření pokožky. Doporučená doba lázně je cca 20 minut, občas si obličej namočte vodou nebo se ponořte. Po proceduře se opláchněte vlažnou vodou bez použití mýdla.

2) Revitalizační a detoxikační koupel - pro relaxaci, očištění a ošetření pokožky přidejte 1 - 2 hrsti soli do teplé koupele. Doporučená doba lázně je cca 20 minut.

3) Změkčení a ošetření pokožky chodidel - pro relaxační lázeň nohou či jiných částí končetin přidejte jednu hrst do umyvadla s teplou vodou.

INCI:  Maris Sal (Dead See Salt)

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: